Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

3 nápady, ako využiť prístrešok na auto INAK

Tmavá pergola pri dome s posedením z pravej strany
Publikované 11.03.2021 11:59

Jedno auto v zime zaparkujete do garáže, druhé aspoň pod prístrešok pre auto. Takýto altánok však nemusí slúžiť iba pre vaše vozidlo. Vytvorte si na záhrade aj vy rekreačnú a zábavnú oázu pre rodinu a priateľov. Stačí trochu fantázie. Rodinná oslava či párty s priateľmi nadobudne úplne iný rozmer. Nechajte sa inšpirovať našimi nápadmi nech už máte na záhrade drevený alebo montovaný prístrešok.

1. Netradičná posilňovňa

Ste športový typ? Zriadenie typickej posilňovne je celkom nákladné. Zaobstarajte si preto namiesto typických strojov pomôcky, ktoré vás nútia pracovať s vlastnou váhou. Sú to napr. gymnastické kruhy, hrazda či závesný posilňovací systém. Alebo si kúpte boxovacie vrece. Zaručene zo seba dostanete každodenný stres. Takejto posilke sa potešia aj vaši kamaráti a známi.

Činky na cvičenie

Alternatívou pre dámy je altánok s väčším zrkadlom, podložkami a fitloptami. Také záhradné joga centrum. Z tradičných strojov vám odporúčame stepper či stacionárny bicykel. Zacvičíte si s kamarátkami takmer ako vo fitnes centre.

2. Mini kinosála s letnou kuchyňou

Stačí plátno, projektor, pohodlné sedenie a o zábavu je postarané. Večerné premietanie bude zážitkom pre celú rodinu. Pokiaľ ste šikovný a prepojíte projektor so satelitom, viete si pustiť aj filmy či športové zápasy naživo. Taktiež si môžete premietať rodinné fotky z oslavy či dovolenky priamo na plátne.

Domáce kino na záhrade

A čo tak vylepšiť altánok ešte letnou kuchyňou? Vonkajšia kuchyňa si vyžaduje gril alebo modernú elektrickú dvojplatničku a, samozrejme, miesto na prípravu a krájanie. Priestor doplní piecka alebo krb, ktoré vás zahrejú počas chladnejších večerov, ale hlavne vytvoria príjemnú atmosféru.

3. Herňa na čerstvom vzduchu

Vždy ste si chceli kúpiť pingpongový stôl? Na slnku a na daždi by sa však veľmi rýchlo zničil. A nie každému sa zmestí do pivnice alebo do montovanej garáže. Umiestnite ho preto pod altánok. Ak premýšľate nad niečím menším ako je stolný tenis, odporúčame vám stolný futbal alebo terč na šípky. Tieto aktivity viete kombinovať aj s kinom či letnou kuchyňou. Je to len na vás.

Herňa na záhrade

Vylepšite prístrešok podľa vašich požiadaviek

Ak u vás na záhrade veľmi fúka vietor, pristavte vášmu altánku stenu (možno aj presklenú). Pokiaľ vám zase priveľmi svieti slnko, namontujte sťahovacie rolety. Jedinými obmedzeniami sú vaša fantázia a váš rozpočet. Priestor oživíte napr. rastlinami alebo nejakými outdoorovými dekoráciami, ktoré odolajú počasiu.

Montovaná pergola GARDEON pri rodinnom dome

Čo by vám ale v prístrešku rozhodne chýbať nemalo sú reproduktory. A hoci ich uvádzame ako posledný bod, hodia sa vám pri premietaní filmov, cvičení i varení.

Zdroj (Source):
fotobanka GARDEON
www.pinterest.com