Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Aké máte skúsenosti s firmou GARDEON?

Tím GARDEON
Publikované 09.11.2021 14:35

Ak by ste si túto vetu zadali do Google, určite by na vás vykuklo zopár výsledkov z rôznych diskusných fór, sociálnych sietí a iných webov. Avšak hľadanie informácií trvá pridlho, aby ste naň plytvali svojím drahocenným časom. Preto vám to uľahčíme.

Máme tu pre vás tie najvýstižnejšie hodnotenia našich zákazníkov. Hoci sme hrdí na všetky postavené garáže, práve spokojnosť ich majiteľov je našou naozajstnou vizitkou. Ako sme teda naplnili ich očakávania?

 

1. Rýchlosť výstavby montovanej stavby

Je trúfalé tvrdiť, že dokážeme postaviť celú garáž za jeden deň? Alebo dokonca za 6 hodín? Nuž presvedčil sa o tom už aj pán Ján, ktorý sa nám priznal s nadšením z extra rýchlej výstavby:

2. Ochota a komunikácia zamestnancov

Priznáme sa vám. Našou najväčšou konkurenčnou výhodou nie sú samotné montované garáže. Sú ňou naši zamestnanci. Sme rodinná firma a každý jeden člen tímu sa snaží robiť svoju prácu na 100%.

3. Špecifické požiadavky = ozajstná stavba na mieru

Prajete si nevšedné rozmery garáže či zvláštny pôdorys? Pokiaľ si želáte atypické rozmery garáže, ozvite sa nám. Urobíme všetko preto, aby ste naozaj dostali garáž na kľúč tak, ako aj pán Jaroslav:

4. Murovaná vs. montovaná garáž

Vyzerá to ako murovaná garáž, ale v skutočnosti ňou nie je. Tipnete si, čo to je? Presne tak, montovaná garáž, ktorá je na vlas podobná tej murovanej. Až na to, že je krásna a moderná. Pritom rovnako odolná a kvalitná. Ibaže lacnejšia!

Pán Robert v tom má jasno:

Keď montovaný záhradný domček poteší

Asi viete, že neponúkame len montované garáže, ale aj záhradné domčeky. Toto leto nám prišla spätná väzba, ktorou sme boli ozaj nadšení. Pani Adriana si objednala záhradný domček.

Celú stavbu zhodnotila nasledovne:

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON