Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Ako zvýšiť komfort vášho bývania? Pozrite sa, čo všetko vám prinesie prístrešok na auto

Montovaný oceľový prístrešok SIEBAU pre dve autá
Publikované 19.03.2018 13:54

Je jasné, že prístrešok ochráni vaše vozidlo či bicykle. Ale aké sú jeho ďalšie výhody? Zadovážite si ho rýchlo a lacnejšie, než keby ste stavali murovanú alebo montovanú garáž. Ale má aj množstvo ďalších predností, ktoré pridajú hodnotu vášmu domu aj v prípade, že by ste sa ho jedného dňa rozhodli predať a odsťahovať sa. No teraz sa pozrime na to, ako si ho naplno užiť, pokiaľ tam stále bývate.

Už pri plánovaní stavby dbajte na jeho umiestnenie v rámci záhrady. Postaviť čokoľvek tesne pri hranici so susedným pozemkom spravidla neprináša nič dobré. Prístrešok hneď pri dome je v tomto smere asi najlepším riešením. Ideálne pri bočných dverách do domu. Máte to blízko, keď parkujete a nesiete z auta veľký nákup a ak by pršalo, na ceste medzi autom a domom určite nezmoknete.

Premýšľate nad materiálom? Montovaný prístrešok je moderné, stabilné a rýchle riešenie. No niektorým ľuďom sa k fasáde domu predsa len viac hodí ten drevený. V takom prípade sa musíte o materiál pravidelne starať, keďže drevo neustále pracuje. Prečítajte si naše porovnanie  dreveného a oceľového prístrešku, aby ste si pre seba vybrali to najlepšie.

Veľkosť samotného altánku závisí potom od toho, aké sú vaše plány. Nechajte sa inšpirovať.

Ochrana vášho auta, motorky či bicyklov

Investovali by ste nemalú čiastku do auta a potom ho nechali stáť len tak pred domom? Bez ochrany pred počasím a miestnymi chuligánmi? Ani domáceho miláčika by ste asi nenechali vonku bez búdy. Prístrešok môže byť útočisko pre vaše auto, motorku i bicykle. Spomaľuje ich starnutie a zabraňuje korózii. Nech už na ne páli slnko, padajú krúpy či sneh, altánok ochráni všetky vaše dopravné prostriedky pred výstrelkami počasia.

Montovaný oceľový prístrešok SIEBAU pre dve autá

Priestor na relax a oslavy

Aj vám už chýbajú teplé dni? Predstavte si, že na konci zimy postavíte prístrešok a tešíte sa na prvý jarný deň. Popíjate pod altánkom kávičku so svojou polovičkou alebo usporiadate grilovačku či rodinnú oslavu. A ak náhodou zaprší? Nič sa nedeje, lebo všetko je pod strechou.

Veľké posedenie pod altánkom

Netradičné využitie prístrešku pre auto

Pre tých z vás, ktorý majú krb a kúria drevom, jedna stena altánku môže slúžiť ako priestor pre uskladnenie dreva. Vlhké drevo sa so zápalkami veľmi nekamaráti.

Športoví nadšenci zase môžu pod altánok umiestniť stolný tenis alebo zavesiť si boxerské vrece. Záhradkári vysadiť rastlinky. Filmoví fanúšikovia urobiť malé domáce kino. Stačí plátno a projektor. Možností je neúrekom. Popustite uzdu fantázii.

Premieanie filmu na záhrade

Aj vám sa zapáčila myšlienka zvýšiť hodnotu vášho domu? Prečítajte si, ako si jednoducho vybrať konkrétny prístrešok. Dizajn i veľkosť si viete prispôsobiť absolútne podľa vašich predstáv.

Zdroj:

http://portrel.com/2012/07/24/interior-design-outdoor-inspiration-backyard-home-cinema/

http://www.jillgordoncelebrate.com/celebrations/