Ikona telefónu +421 43 455 53 33 Po - Pia 7:30 - 17:00
Ikona shopu Vyskúšajte náš
e-shop »

Inšpiratívne záhradky našich zákazníkov (3. časť) – montované prístrešky nielen pre auto

Autá zaparkované pod prístreškom
Publikované 17.03.2021 12:02

V poslednej časti seriálu načerpáme inšpiráciu v záhradách, ktoré „ukrývajú“ záhradný altánok či prístrešok pre auto. Ten dokáže do istej miery nahradiť garáž i záhradný domček. V zime slúži ako sklad, keď chcete vaše veci zo záhrady ochrániť pred snehom a dažďom. V lete vám poskytne príjemný tieň, kde sa môžete schovať pred slnkom, vypiť si rannú kávu, urobiť rodinný obed či večer posedieť s priateľmi pri vínku či pivku. Ako si prístrešky na auto prispôsobili naši zákazníci? Sledujte.

Trendová kamenná podlaha dokáže oživiť každý prístrešok. Dizajnový pás z bielych kameňov a stena s drevenou výplňou zase opticky oddeľujú priestor.

Prístrešok GARDEON

Prístrešok GARDEON v záhrade

Pokiaľ sa rozhodnete urobiť v prístrešku priestor pre záhradné posedenie, využite stenu, aby ste získali závetrie. Okolie oživí skalka, ktorá krásne prepojí stavbu s trávnikom. A čo ešte sa nachádza v záhrade ako zo sna? No predsa bazén. :) 

Prístrešok nad terasou s posedením

Posedenie pod prístreškom

Posedenie pod prístreškom pri záhrade

Ak ste sa rozhodli postaviť prístrešok uprostred záhrady, určite vám odporúčame vyplniť minimálne jednu stenu. Takéto dizajnové drevené výplne slúžia okrem závetria aj ako tienidlo, napr. zo západnej strany, keď večer pečie slnko priamo do očí. Kríky a popínavé rastliny dotvoria kúzlo altánku.

Posedenie na záhrade pod prístreškom

Hojdacie kreslo s posedením pod prístreškom

Prístrešok s dvomi stenami vytvorí na záhrade viac súkromia pre posedenie s rodinou a priateľmi. Kvety nemusia byť vysadené v záhrade, konštrukciu môžu dozdobiť dizajnové kvetináče a nástenné ozdoby.

Tmavé kreslo pod tmavým prístreškom

Slamové srdce zavesené na stenách prístrešku

Áno, dosť bolo altánkov. Prístrešok pre auto bol v prvom rade stvorený – pre auto. Ale to neznamená, že by mal stáť osamotený a smutný uprostred záhrady. Kvety, kríky či skalku môžete vysadiť okolo a hneď získa iný nádych.

Tmavé auto pod prístreškom

Garáž s prístreškom ochráni viac ako len autá vnútri. Vaša návšteva sa tak nemusí obávať, že by parkovala na ulici, nech má akéhokoľvek drahého tátoša. Hodí sa aj pre rodičov s dospelými deťmi, ktoré prídu autom na víkend do rodného domu.

Modré auto pod prístreškomModré a čierne auto pod prístreškom

Modré a čierne auto pod prístreškom pre dve autá

Sme šťastní, že sme našim zákazníkom dokázali splniť ich želania. Máte prianie aj vy? Vyberte si svoj montovaný prístrešok.

 

Zdroj (Source):
Fotobanka GARDEON
Za poskytnuté fotografie ďakujeme našim zákazníkom. :)